4.12.2010

Gol Vuruşu - Frederic Kanoute

Gol vuruşuna biraz ara vermiştik ama bu gol gerçekten de bu köşeyi aşar.. Topa dokunması ve ayağının toptan hızlı olması Kanoute'nin neden 38 milli maçta 23 gol attığını özetliyor..

2.12.2010

Kara Kış



Uzun zaman oldu böyle karlar altında maç görmeyeli. İşte Lech Poznan - Juventus maçının önemli anları. Bu arada "Juventus'u seven adam " yine golünü attı. İlk maçta da 3 gol atmıştı hatırlarsanız.. Kim mi ? Artjoms Rudnevs..



http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/matches/season=2011/round=2000128/match=2003010/index.html

30.11.2010

Yazık


Hiç bir şeye üzülmem de sana üzülürüm be kaptan..

29.11.2010

El Clasico



Dünyanın en büyük ikinci derbisi bu akşam oynanıyor. Kimine göre Messi vs Ronaldo maçı olacak ama bana göre değil.. Mourinho vs Barcelona maçı olacak gibi duruyor ama Mourinho Camp Nou da pek de başarılı değil. Barcelona geçen seneden dolayı kızgın..

Dileyenler goal.com un yaptığı mevkilere göre futbolcu değerlendirmesini inceleyebilir. Genel olarak iki takım da çok iyi. Gönül ister ki Valdes bariz hatalı bir gol yesin ve Sergio Ramos kafa golü atsın. Budur beni tatmin edecek olan !

Dimitar Berbatov



Blackburn Rovers a 5 gol birden atarak Premier Lig de bir maçta 5 gol atan ilk yabancı futbolcu olmuştur. Zamanında kendisine ödenen paralar tartışılırken fırsat bulduğunda neler yapabileceğinin görülmesi benim gibi bu tip oyuncuları seven adamlar tarafından, hoş oldu.

Aynı şeyleri Arshavin ve Mario Gomez de yaşadı ve onlar da ellerine geçen fırsatları mümkün olan en iyi şekilde kullandı ve sanırım artık kimsenin bu oyuncular hakkında şüphesi kalmamıştır. Çünkü onlar ÖZEL oyuncular..


Not : Arshavin'in takıma katkısını istatistiklerle açıklamaya gerek yok, Liverpool a 4 gol atan kaç kişi var , Mario Gomez son 11 maçta 15 gol attı ve şüpheleri kaldırdı..