5.05.2010

Trabzonspor-Fenerbahçe Türkiye Kupası Finali # 05.05.2010

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI TRABZONSPOR'UN...

Bir tarafta 27 yıldır kupa özlemi çeken Fenerbahçe diğer tarafta ise ligte amacı kalmamış Tranzonspor Ziraat Türkiye kupası finalinde Şanlıurfa GAP Arena'da karşı karşıya geldiler.



Karşılaşmada gülen taraf 66. dakikada Umut Bulut, 80. dakikada Engin Baytar ve 93. dakikada Colman'ın golleriyle 3-1 gibi bir skorla Trabzonspor oldu. Ve kupanın sahibi oldu. Karşılaşmada 55. dakikada Alex'in attığı tek gol ise Fenerbahçe'ye yetmedi. 27 sene olan kupa özlemi yine bitmedi. Kupa hayali başka bahara kaldı.

Ayrıca 1995-1996 sezonunda şampiyonluğa çok yaklaşan Trabzonspor, 5 Mayıs'ta sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 yenilerek ligin bitimine 2 hafta kala liderliği rakibine kaptırarak şampiyonluktan olmuştu. Bu sefer 5 Mayıs'ta gülen taraf Trabzonspor oldu. Ve hesap kapanmış oldu böylece.

2 yorum:

  1. Kupa finali kaybetmek Fener için normal bir durum.Gerçek hesabı kapatması için Trabzon'un son haftayı beklemesi lazım.

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle öyle flachi... Fenerde zaten öyle bir fobi var.. Mesele Şükrüsaraçoğlunda şampiyonluktan etmek... Bakalım ne olucak.. Ama sanmıyom TS yensin..

    YanıtlaSil