18.10.2010

Zidane Geri Geliyor ..

Futboluyla herkesi kendine hayran bırakan ve oyun stiliyle efsane olmayı haketmiş Cezayir asıllı Fransız oyuncu, Real Madrid in eski yıldızı , tekrar Madride mi dönüyor ? İşte goal.com un haberine göre Jose Mourinho ile Zidane büyük ihtimalle anlaşmışlar ve Zizou Los Galacticos'a teknik eleman olarak geri dönecek.


Futbolculuğunda elde ettiği başarıları tekrar edebilir mi bilinmez ama takıma ruh katacağı kuvvetle muhtemel. Oyuncular Zidane gibi birinden duydukları tavsiyeler doğrultusunda oynamayı çok sevecektir ve özellikle aynı mevkiide oynayan Mesut Özil bu durumdan oldukça fazla yararlanmalıdır. Şimdiden yıldız ilan edilen genç yetenek "Büyük Usta" nın tecrübelerinden yararlanıp , oyun görüşünü genişletmeli , bireysel yeteneklere olabildiğince kolay işler bırakmalıdır.


Zidane demişken Enzo Zidane ı da belirtmek gerekir. Zidane'ın oğlu sanıyorum ki 13 yaşında ve Real Madrid alt yapısında oynuyor. Babası kadar yetenekli mi bilemeyiz ama yaşıtları arasından sivriliyor. Gelecek planlarını şimdiden , bu ortamlara aşina isim, babasıyla yapmaya başlamış ancak en büyük sıkıntı milli takım. Acaba İspanya mı yoksa Fransa mı seçilmeli. Kendisini çeşitli sitelerde izleyebilirsiniz. Maldinigillerden sonra Zidane lar da efsane olma yolunda ilerliyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder