1.02.2011

Afferim Bursa !

Bursaspor takımı, şöyle bir bakıldığında yıldız oyuncusu olmadan bu kadar yukarılara gelebilmiş bir takımdır. Yıldız diye bakılan Sercan veya Volkan henüz yıldızlığını kanıtlayamamış isimlerdir. Fakat bu yıl yaptıkları transflerler, bana kalırsa iyi sonuçlar doğuracak.

İskoç yıldız Kenny Miller ı almak kolay değildir. Adam kendi liginde leblebi gibi gol atıyor ve İskoçya ligi de Türkiye ligi ayarında sanırım. Hatta mücadele gücü daha düşük denilebilir. İstatisksel olarak bakarsak ilk yarı performansı göz kamaştırıcı. Bursa'ya da gelir gelmez golle buluştu zaten.


Aynı yoldan gidersek, Amerika milli takımının forveti Jozy Altidore u 5.5 yıllık kontrata imza atmaya ikna ettiler. 1989 doğumlu oyuncu ve mücadele gücüyle fizik kondüsyonu ligimizin çok çok üstünde. Milli takım maçlarında zaten görmüştük, bizim defansımızı perişan etmişti. Bursaya da öne geçtiği maçlarda, ikinci yarı oynamak üzere çok iyi bir transfer olmuş gibi gözüküyor. İlk yarıdan Miller la işi bitirirse, Altidore zaten yorgun savunmayı çökertir.


Bu arada ümit milli oyuncu Ahmet Arı'yı da kadrolarına katmışlar ki önemli bir oyuncudur. Uğur Meleke bu oyuncudan çokça söz etmiştir.


Yeni transferlerin hayırlı olsun, eğer seneye de avrupaya gidersen, avrupa görmüş oyuncularınla başarılara yelken aç diyoruz Ertuğrul Sağlam'a !

4 yorum:

  1. asıl bombayı çaykur rize patlattı ya...

    http://www.sporx.com/futbol/bankasya/freddy-adu-resmen-c-rizespordaSXHBQ221550SXQ

    YanıtlaSil
  2. iyi işler yaptı bursa ya dur bakalım

    YanıtlaSil
  3. guzel transferler gibi duruyor. Umarım transferler tutar...

    YanıtlaSil
  4. Bu transferlerin hücum hattında oluşturacağı rekabet,yıldızlığını henüz kanıtlayamamış bu oyuncuları kendilerini geliştirmek zorunda bırakır umarım.

    YanıtlaSil