6.05.2011

Futbolcu Muhabbeti..

"Liverpool maçından önce , maça hazırlanırken eğer penaltı olursa kim kullanır diye düşündüm ve bir kaç videodan sonra Joe Cole vurur dedim. Joe Cole un kullandığı bütün penaltı vuruşlarını izledim ve maçta olan penaltıyı kurtardım. Bunda büyütülecek bir şey yok, çünkü benim işim gol yememek. Bunun için de çok çalışıyorum, sadece video izliyorum sanmayın. Bol bol kitap da okuyorum ama kalecilik hakkında kitap okumama gerek yok, çünkü kitap gibi bir hocam var."

Onur Kıvrak



"Fransa'da altyapılarda futbol ve okul iç içedir. Öyle ki günde 2-3 saat antrenman yapılır , geri kalanında ise ders yapılır. Kıyaslayacak olursak derslere verilen önem futbola verilenden çok daha öndedir. Çünkü eğitmenler bilirlerki 100 kişiden anca 3 ya da 4 ü futbolcu olabilecektir. Bu yüzden çocuklar futbolcu olamasa da iyi bir hayat kurabilmeleri için gerekli ne varsa öğretilmeye çalışılır."

Mamadou Niang

"Maç oynanırken eğer bir pozisyonda sakatlık geçirirsem, hayati tehlikesi var mı diye sorarım. Yoksa maça devam ederim.."

Ömer Erdoğan

"Bilet alıp maça gelen her taraftarın bana küfretmeye hakkı vardır .."

Steven Gerrard

"- Defans oynamayı neden seçtiniz ?
- Çünkü topu tribünlerin en üst sırasına atsam da kimse bana kızamıyor.."

John Terry

" Bir maç sırasında Gascoigne'a IQ'sunun forma numarasından küçük olduğunu söyledim ve bana 'IQ da ne demek' diye cevap verdi "

George Best

" Benim mesela Almanya maçından sonra Bayern Münich'e transferim vardı. Adamlar bi araştırmışlar, almadılar..."

Sergen Yalçın

"Doktorlar sigarayı bırakmazsam futbol oynayamayacağımı söylediler. Ben de futbolu bıraktım.."

Johan Cruyff

" Beckham sol ayağını kullanamıyor, hızı yeterli değil, kafa vururken de görmedim. Ayrıca çok gol de atamıyor ama onun dışında iyi.."

George Best



1 yorum:

  1. "Bilet alıp maça gelen her taraftarın bana küfretmeye hakkı vardır .."

    Steven Gerrard


    Gözümsün:D:D

    YanıtlaSil