31.03.2010

Beni Dinle Arsené !

Maç öncesinde yazdığım Sol Campbell taktiği bugün sahada yoktu, 2 gol yediler ! Benim dediğim çıktı demek istemiyorum ama , bu tecrübeye sahip,Wenger döneminde başka takıma transfer olduktan sonra geri gelmiş tek futbolcu olan , bir adamı oynatmazsanız böyle 2 ara topla 2 gol yersiniz !Bu cümleyle biraz haddimi aştım ama Campbell ın oynamaması beni çok kızdırdı. Rövanş için umutlarımı korumamı sağlayan, Puyol ve Pique'nin cezalı oluşları. Arshavin yeni oynayacak ikilinin dengesini bozmayı başarabilir sanıyorum. Puyol'un gördüğü kart haksızdı. Her ne kadar Arsenalci olsak da adaletten yanayız... Belki kırmızı kartı iptal edilebilir, oynayabilir. Böyle bir şey olursa İrlanda'ya acırım, zira Henry'nin elle attığı gol de kamera kayıtlarında var onu da iptal etsinler di mi ama o zaman ?..




Cesc Fabregas ın cezalı duruma düştükten sonraki üzüntüsü.

Arshavin' e de geçmiş olsun der, diğer maçta 23 numaralı formasıyla onu sahada görmek isterim.

2 yorum:

  1. Arsenal bu maçta sadece bir avantaj yitirmedi. Tam 3 önemli oyuncusunu da kaybetti. Fabregas ve Gallas büyük ihtimalle sezonu kapatırken Arshavin in sahalara dönüşü de 3-4 haftayı bulacak. Yani Arsenal için aslında kabus gibi bir geceydi. Bundan sonra işleri hiç mi hiç kolay olmayacak. Bakalım kurt hoca Arsene Wenger bu karamsar tablodan bir mucize çıkarabilecek mi?? Bunu ilerleyen haftalarda hep birlikte göreceğiz.

    YanıtlaSil
  2. gallas ın sıkıntısını çekeceklerini düşünmüyorum ama arshavin ve fabregas için aynı şeyi söyleyemem. Takımın belkemiği olan 4 isim sayacak olursak 2 si bu adamlardır. Onlarsız Arsenal muhtemelen Barcelonayı geçemeyecektir. Çok yemeseler bari...

    YanıtlaSil