2.06.2010

Yalancı Transfer !

Gün geçmiyor ki yabancı bir yıldız futbolcunun ismi büyüklerimizle anılmasın... Her gün gazeteyi elime aldığımda dumurlardan dumurlara geçmek zorunda kalıyorum. Bir gün koskoca Raul u Galatasaray a getiren gazete ertesi gün Forlan ı Fener e getiriyor. Bunun yanında başka gazete Hamit i 3 büyük takımla birlikte yazıyor. İç transferde de aşağı kalır yanları yok. Semihi Bursadan başlayarak alfabetik sırayla 3 takıma yolladılar neredeyse. Son olarak de Şenol Güneş Semihi arayıp " seni takımda görmek istiyorum" demiş. Bak sen...

http://www.sporpostasi.com/Spor-Haberleri/Futbol/Raul-F-Bahceye-yesil-isik-yakti.html
http://galatasaray.uags.net/tag/raul

İnternet sitelerindeki haberler onlardan beter. Kimi takımların örneğin stoper mevkiinde oynayacak 3 kişiye birden teklif yaptığı öne sürülürken kimi takımlar ise her istediklerini alacakmış gibi gösteriliyor. Yok kardeşim alamazsınız öyle her istediğinizi. Olur mu olmaz mı bilmiyorum bana göre olmaz ama en önemli konu Gerrard ın Liverpool dan ayrılması. Sanmıyorum ki büyük kaptan takımını "para" için satsın. Bazı oyuncular vardır oynamayacağını bile bile sırf para için başka takıma transfer olurlar. Bazı oyuncular vardır her türlü oynayacağını bildiği halde dünya kadar paraya başka takıma transfer olmazlar. Gerrard Liverpool a azıcık parayla oynayacağını bildiği halde bağlı bir adamdır gözümde.



Bu durumlarda futbolumuzun değil basınımızın ne kadar trişkadan olduğunu bir bakışta anlamayan yoktur. Zaten azıcık ahlakı olan bir adam bir oyuncuyu sırf sansasyon yapmak için gazetesine yazmaz, utanır. Burdan da anlaşılıyor ki bize yabancı oyuncu değil güvenilir gazeteci gerekli !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder