6.06.2010

Yıldız Kayması !

2010 Güney Afrika da yapılacak olan dünya kupası yaklaştıkça, yıldız oyuncular sakatlanmaya devam ediyor.

Sanırım Essien le başlayan sakatlık serisi Ballack ile devam etti. Ardından Pirlo, Ferdinand, Drogba üçlüsü ve son olarak da Obi Mikel ile Robben...



Bu adamlar öyle adamlar ki hepsi takımlarının en önemli oyuncuları ve bunun yanı sıra tecrübe ve kabiliyette de en üst sıralardalar. Bu futbolcuların oynadıkları milli takımın rakibi olan teknik direktöre "bir adam çıkarma hakkın var !" deseniz , sayılan oyunculardan başkasını çıkaracağını sanmıyorum.





Dünya kupası öncesi "Messi yi neden oynatmadın?" sorularının muhattabı olan Maradona "sakatlanmasından korktum" diyerek ne kadar düşünceli olduğunu gözler önüne sermişti. Zaten yukarıda saydığım oyuncuların hangisinin "HAZIRLIK" maçı yapmaya ihtiyacı var ki ???

1 yorum:

  1. Robben in sakatlığı çok ciddi değilmiş. Eğer öyle olsaydı gözüme güzel futbol oynıcak takımlardan biri gibi gelen Hollanda için pek de iyi olmazdı işallah Arjantin, İspanya, Fransa ve Hollanda da daha fazla sakatlık çıkmaz ne de olsa benim seyrederken zevk aldığım milli takımlar diğerlerini boşver ne olursa olsun sahaya 10 kişi ile çıkacak değiller ya.

    YanıtlaSil