28.09.2010

Şampiyonlar Ligi Haftası





Bu akşam başlayacak olan maçlar şampiyonlar liginde ciddi önem taşıyor. Zira maçlara şöyle bir göz attığımızda kimin ne olduğu ortaya çıkacak gibi ...



Gidene gelene 4-5 atan Chelsea sanıyorum Marsilya yı da geçer, ama öyle ama böyle yenecektir !

Milan karşısında aslında çok da kötü oynamayan hatta 3 tane net pozisyona girip oyuncuların bencilliği yüzünden puanı elinden kaçıran Auxerre , Real Madrid karşısında puan arayacaktır. Sanıyorum ki aradığını bulamayacak, Madridliler kazanacak...

Şampiyonlar liginin en azından "tecrübeli" sıfatını hakeden takımlarından Spartak Moskova, yeni takım Zilina karşısında galibiyete yakın olmasına rağmen bu maçta sürpriz bekliyorum. Welliton çok gol atıyor, kesin üst olur diyelim.

Lige çok kötü başlayan, ancak Inter'i son dakikada da olsa yenebilen Roma, Romanyalı Cluj ü ağırlayacak. Şahsi kanaatimce üç ihtimalli bir maç buna denir. İlk maçında Basel i deyim yerindeyse ağlatan Cluj herşeyi yapabilir..



Bayern Münih , Basel karşısında mutlak favorim. Ligde aradıklarını bulamasalar da teknik direktöre güven sonsuz , zaten şampiyonlar ligine üç puanla başladılar. Rib-Rob olmasa da galip gelecek güçleri vardır !

İlk maçta gol atamayan ve Shaktar a teslim olan Partizan bu hafta golle tanışacak sanıyorum. Yeni Sırp vatandaşlığına geçen Cleo , Arsenal e kötü sürprizler hazırlamıştır. Üst olur...

Psikolojik çöküntüden kurtulup kurtulamadığını bilmediğim Braga, Shaktar karşısında beraberlik alabilir. Bunu da Sevilla yı elemelerinden söylüyorum. %60 Shaktar diyelim, kavga çıkmasın.

Ajax, Suarez in de katılımıyla Milan maçına konsantre bir şekilde çıkıp puan alacaktır. Milan İbra nın gelişiyle biraz kendine çeki düzen verse de dinamik bir takıma karşı üstün bir oyun sergilemeleri zor. Tahmini beraberlik olacak.

8 maçın 8 ini de yorumladığım çok görülen bir şey değildir. Aklımdan geçenlerin gerçekleşmesini beklemeyin,yani hepsinin... %51 tutturuyorum onu da bilin. Her ne olursa olsun bu iki günün zevkini doya doya çıkarın.

3 yorum:

  1. kendini tebrik etmiş gibi olmuşun ama:d Dün geceden beri giremedim. Gireydim. Tebrikler benden gelirdi. Neyse geç değil. Tabrikler. Bu akaşam bakalım ne olcak:D

    YanıtlaSil