15.10.2010

Nuri : Kapak !

Birkaç dakika önce biten Köln - B.Dortmund maçından ilginç bir olay aktaralım.

Maçta üstün taraf Dortmund iken son dakikalarda Podolski şık bir gol attı ve en azından bu skoru koruyabilmek için birkaç futbol hilesine başvurdu. Topu köşeye atmalar filan işte.. Ama asıl olay bundan sonra. Aynı düşünce içerisinde hareketlerine devam ederken milli gururumuz Nuri Şahin'e sert bir faul yaptı. Ardından tartışma çıktı ve iki futbolcu da birbirlerine diklenmeye başladılar. Neden sonra görüldü ki Podolski, Nuri'nin gururuyla resmen ve alenen oynadı. Eliyle yaptığı hareketler 3-0 ı gösteriyor ve tavırları "Nasıl çaktık, sen burda ağla ! " diyordu.

Ancak top yuvarlak. Faul kullanıldıktan sonra Borussia Dortmund topluca hücuma çıktı ve Lewandowski'nin pasında Nuri rakibe çarptırarak da olsa gol atmayı başardı ve takımını galibiyete çok yaklaştırdı. Tüm takım Nuri'yi kutlamaya çalışırken Nuri koşarak orta sahaya gidiyordu. Nedeni açık, Podolski oradaydı. Podolski'nin önüne kadar dizlerinin üstünde kayarak "Bu sana girsin" temalı harektini yaptı ve görüldü ki Podolski pişmanlık ötesi duygular yaşıyor. Kaleci Weidenfeller de Nuri'ye destek verdi ve beni bir kez daha sevindirdi.

Maçı 2-1 yenmenin yanında, maç fazlasıyla lider konuma geçtiler. Yolları açık olsun, Podolski'ye kapak olsun !






İşte efsane olayın videosu :



Not:Resimler "Borges" ten çalıntıdır !

3 yorum:

  1. Videosunu az önce izledim. Podolski şerefsizinin yaptığı terbiyesizlik yanına kalmamış. Maçtan sonra bir hali var ki Podolski'nin hani g.. olmak tabiri var yaa bir insana bu kadar oturmaz...

    Nuri'ye de helal olsun valla şimdi tam gözüme girdi. Kendi seyircisi önünde adamı paçavra etti...

    YanıtlaSil
  2. @nurhan, yakışır bizim şahine :)

    YanıtlaSil
  3. ya işte top yuvarlak arkadaş, düdük çalmadan son sözü söylemicen arkadaş. Göt olur çıkarsin :D

    YanıtlaSil