14.11.2010

Takım İçin !

Büyükten de büyük, kelime anlamıyla "efsane golcü" lerden biri bu adam. Ole Gunnar Solskjaer. Bizim forvetlerimizden hangisi takımını düşünerek 80 metre depar atıp rakibin gol atmasını engelleyip kırmızı kart görüp oyundan atılmayı normal karşılar ? İşte bu yüzden efsanedir bu adam, takımını her zaman kendinden büyük gördüğü için ...

4 yorum:

  1. Çok iyi gözükse de şerefsizliktir... Beyler top oynamaya geldik ama!!

    YanıtlaSil
  2. bu ve benzeri hareketleri hakem görmeden yapmak ve ceza almamak şerefsizlik olabilir. burada bariz gidip faul yapıyor ve hakettiği cezayı da alıyor,kırmızı karta ağzını bile açmıyor onun yanında kaptanı ve tribünleri dolduran seyircileri tarafından alkışlanarak çıkıyor. Şerefsizlik nerede çözemedim ama eğer bir şerefsizlik varsa bu hareketi alkışlayanlar da mı şerefsiz oluyor ? Profesyonel camiada futbolun "şeref" ile değerlendirilebilmesi ise ayrı bir tartışma konusu olabilir...
    Kimseye ana avrat küfür etmiyor ve etik dışı ya da sakatlamaya yönelik tekme ,yumruk da atmıyor. Bu hareketi yapmayıp fair play ödülü almayı mı yoksa bu hareketi yapıp şampiyonluğu kaptırmamayı mı tercih etmek kişiye kalmış.
    Takımın çıkarlarını kendinden üstün tutmak şerefsizlik değil karakter sahibi olmaktır. Aynısı Totti de de vardır, ama iyi ama kötü , çok karakterli bir kişiliktir, bu hareket de aynı kapsamda değerlendirilmelidir.

    YanıtlaSil
  3. Madem 'Bu hareketi yapmayıp fair play ödülü almayı mı yoksa bu hareketi yapıp şampiyonluğu kaptırmamayı mı tercih etmek kişiye kalmış.' bırak da bu adamın yaaptığı şeyi tebrik etmek ya da şerefsizlik olarak nitelendirmek bana kalsın.

    YanıtlaSil
  4. @RsM, seçim sana kalmış olabilir ama tebrik etmek ya da desteklememek, uygun görmemek seçimi sana kalabilir. oyuncunun şerefini belirlemek ne sana ne de bana kalmaz..

    YanıtlaSil